ClubExtra Joure

“Deze gym is wèl leuk!”

ClubExtra is verkozen tot Club van de Week bij de Albert Heijn Sportactie van 2017!
Het artikel kunt u hier lezen: Club van de Week AH-Sportactie 2017

In Joure verzorgt Loes Meerman de lessen voor ClubExtra.

ClubExtra is een competitievrije sportvereniging voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8 die qua bewegen  – gymnastiek, buiten spelen, sport – meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken. Denk hierbij aan kinderen die (van zichzelf vinden dat ze) minder goed zijn in gym dan hun klasgenootjes, aan kinderen met een bewegingsachterstand, of voorzichtige bewegers. Ook kinderen die sporten in (grote) groepen onoverzichtelijk vinden of die liever niet competitief met sport bezig zijn, voelen zich bij ClubExtra over het algemeen thuis.
Uitgangspunt bij ClubExtra is niet “wat kan jij nog niet?” maar “wat kan jij al wel?” en van daaruit gaan we verder. Doel is individuele verbetering, niet presteren of winnen. Het kind wordt uitgenodigd om te gaan bewegen en wordt niet onder druk gezet om zichzelf te bewijzen. Angst om te falen wordt geaccepteerd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABij ClubExtra vinden we het belangrijk dat kinderen (weer) plezier beleven aan bewegen in een groep met andere kinderen. Er wordt gesport in groepjes van maximaal 10 kinderen. Vaak zijn er naast de lesgever ook nog een of twee stagiair(e)s om te helpen.

Kinderen krijgen zo veel individuele aandacht.

ClubExtra biedt een breed sportaanbod: van spelletjes tot gymnastiek tot atletiek tot “echte” spelen zoals bijvoorbeeld voetbal en slagbal. Dit leidt tot een brede, evenwichtige motorische ontwikkeling.

Themalessen

Geregeld organiseren we speciale lessen, zoals vriendjesles, ouder&kindles, of knuffeldierengym (meestal rond 4 oktober).

Lid worden en opzeggen:OLYMPUS DIGITAL CAMERA

U kunt uw kind telefonisch of per mail aanmelden voor een gratis kennismakingsles. U krijgt dan bericht per wanneer uw kind kan meedoen. Meestal is dat de eerstvolgende woensdag, maar in geval van een speciale les kan het soms wat later zijn.
De opzegtermijn is een maand.

Locatie en tijden in Joure 

Woensdag          15.00-15.50       groep 2, 3, 4, 5      Sportfun zaal 3, Sewei 3, Joure
Woensdag          15.50-16.40       groep 6, 7, 8          Sportfun zaal 3, Sewei 3, Joure

De eerste les is gratis, erna kost het € 40,– voor 10 lessen.
Een jaarabonnement (41 lessen) kost € 155,–.
In de schoolvakanties is er geen les.