Level Up Joure

“Deze gym is wèl leuk!”                       ClubExtra-Level Up filmpje

ClubExtra is verkozen tot Club van de Week bij de Albert Heijn Sportactie van 2017!
Het artikel kunt u hier lezen: Club van de Week AH-Sportactie 2017

In Joure verzorgt Loes Meerman de lessen voor Level Up (voorheen ClubExtra).

Level Up is een competitievrije sportvereniging voor kinderen van groep 1 tot en met groep 8 die qua bewegen  – gymnastiek, buiten spelen, sport – meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken. Denk hierbij aan kinderen die (van zichzelf vinden dat ze) minder goed zijn in gym dan hun klasgenootjes, aan kinderen met een bewegingsachterstand of voorzichtige bewegers. Ook kinderen die sporten in (grote) groepen onoverzichtelijk vinden of die liever niet competitief met sport bezig zijn, voelen zich bij Level Up over het algemeen thuis.
Uitgangspunt bij Level Up is niet “wat kan jij nog niet?” maar “wat kan jij al wel?” en van daaruit gaan we verder: een level up! Doel is individuele verbetering, niet presteren of winnen. Het kind wordt uitgenodigd om te gaan bewegen en wordt niet onder druk gezet om zichzelf te bewijzen. Angst om te falen wordt geaccepteerd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bij Level Up vinden we het belangrijk dat kinderen (weer) plezier beleven aan bewegen in een groep met andere kinderen. Er wordt gesport in groepjes van maximaal 10 kinderen. Vaak zijn er naast de lesgever ook nog een of twee stagiair(e)s om te helpen.

Kinderen krijgen zo veel individuele aandacht.

Level Up biedt een breed sportaanbod: van spelletjes tot gymnastiek tot atletiek tot “echte” spelen zoals bijvoorbeeld voetbal en slagbal. Dit leidt tot een brede, evenwichtige motorische ontwikkeling.

Themalessen

Geregeld organiseren we speciale lessen, zoals vriendjesles, ouder&kindles, of knuffeldierengym (meestal rond 4 oktober).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lid worden en opzeggen:

U kunt uw kind telefonisch of per mail aanmelden voor een gratis kennismakingsles. U krijgt dan bericht per wanneer uw kind kan meedoen. Meestal is dat de eerst-volgende woensdag, maar in geval van een speciale les kan het soms wat later zijn.
De opzegtermijn is een maand.

Locatie en tijden in Joure 

Woensdag          15.00-15.50 uur      groep 2 tm 8      Sportfun zaal 3, Sewei 3, Joure
Bij meer dan 10 kinderen wordt de groep naar leeftijd gesplitst. De tweede les is dan van 15.50 tot 16.40 uur.

Tarief 2022-2023

De eerste les is gratis, erna kost het
€ 100,- voor 20 lessen.
Een jaarabonnement (41 lessen) kost
€ 195,-.

In de schoolvakanties is er geen les.

NB: Ouders met minder bestedingsruimte kunnen voor vergoeding van lidmaatschaps-gelden voor een sportvereniging en voor muziek- of danslessen een beroep doen op het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Kijk op www.jeugdfondssportencultuur.nl voor de mogelijkheden.

Partner